Rólunk

Cégünk 2015-ben alapított Spin-off mikrovállalkozás. Célja több eszköz és építőipari mérőműszer kifejlesztése okostelefonos applikáció alkalmazásával. A cég tőkéje 3 millió HUF (10.000EUR). Terveink szerint a cég Kft-vé alakult át és a kifejlesztett termékeit gyártja és forgalmazza.

A 2017-ben elnyert GINOP2.1.7.-15-2016-00179 projekt keretében a Magyar Kormány és az Unió támogatásával lehetővé vált számukra a „SMART-BC – Okostelefonra fejlesztett dinamikus tömörség- és teherbírás mérés kutatása és prototípus kifejlesztése” projekt megvalósítása.

A fejlesztés alatt álló prototípus SMART-BC (SP-LFWD) világújdonság az építőiparban. Egyetlen műszer több korábbi különböző műszert helyettesít egy új elmélet és új méréséi módszer alkalmazásával, kiváltva a korábbi környezetszennyező, izotópos mérést. Egyetlen okostelefonos műszerrel így 12 fontos geotechnikai paraméter határozható meg, mely jelentős információt jelent a Kivitelezőnek, Mérnöknek.

Számos más SMART-műszer és eszköz kialakítását tervezzük, mely a XXI századi ITC technológia dinamikus terjedésével megvalósítható. Székhelyünk Debrecen Mikszáth K u 29, Irodánk a FÖNIX irodaházban (Debrecen Csapó u 42) található.

Elérhetőségünk: alltest.office@gmail.com, honlapunk: www.alltest-smart.com